top of page

FOUNDATION YEAR

Milano

Facebook_profile.jpg

Acest curs se adresează celor care nu întrunesc criteriile de admitere la programul de licență de trei ani sau care pur și simplu nu sunt siguri ce specializare s-ar potrivi cel mai bine cu înclinațiile și pasiunile sale. Anul de Foundation îi încurajează pe participanți să cerceteze lumea designului prin studiul noțiunilor esențiale privind interioarele, produsul, designul vizual, designul digital, arte multimedia, construindu-și astfel o bază solidă pentru a fi admis la oricare dintre programele de licență de trei ani de la Școala de Design din Milano, sau cel de arte de la Florența.

MILANO

Octombrie

LONDON

Octombrie

Octombrie

Cursul explorează designul și arta, determinând cursantul să se familarizeze cu designul, cu concepte, cu tehnici de design și prezentări. Cursul acordă o atenție deosebită aspectelor esențiale ale industriei de design; designul de interior studiază spațiul, locația și iluminarea, și în același timp este atent la ce înseamnă emoția și starea de bine în design. În designul de produs participanții fac cunoștință cu lumea produselor de lux și a mobilierului, cu concepte de design industrial, și de asemenea, cu designul de bijuterii, cercetând noțiuni, ca forma și funcționalitatea, și influența stilului italian în acest sector.

 

Designul vizual este prezent în toate domeniile, deschizând calea către noi direcții de studiu folosind imaginea digitală, designul grafic și artele multimedia. Pe durata cursului studentul va fi provocat să-și dezvolte creativitatea, să-și îmbunătățească gândirea critică, să-și dezvolte aptitudinile, și să identifice care curs de licență le este cel mai potrivit.

Aceștia vor trece prin metodele de lucru caracteristice Istituto Marangoni și prin modul intensiv de studiu necesar admiterii în cadrul unuia dintre programele de licență de trei ani, și necesar pentru a deveni un profesionist de succes. Cursul se axează pe dezvoltarea propriei creativități și a gândirii conceptuale, abilități pe care participanții le vor dezvolta ulterior, pe perioada studiilor de licență. Cursurile sunt axate pe disciplina academică, punând accentul pe idei și pe comunicarea lor atât verbal cât și în scris, iar la sfârșitul lor, studentul va realiza un portofliu de lucrări.

bottom of page