top of page

ADVANCED INTERIOR DESIGN (5 MONTHS)

Milano

Facebook_profile.jpg

Aspectul de bază al tuturor propunerilor de design este spațiul; Acesta manipulează emoțiile, senzațiile și contribuie la bunăstarea noastră și la sentimentul de apartenență față de un loc. Acest curs intensiv de cinci luni oferă cunoștințele specifice pentru designul interior, și tehnicile creative de cercetare necesare pentru industria de design interior, se adresează celor care vor să se îmbunătățească, să-și schimbe cariera, sau iși doresc experiența de a studia în străinatate pe o perioadă de timp limitată. Având deja studii anterioare sau experiență de muncă în domeniu, participanții vor învăța desen tehnic CAD pentru realizarea planului, designului, layout-ului și decorării interioare pentru spații de locuit sau spații comerciale, ca birouri, hoteluri sau magazine, dobândind un puternic simț estetic, și capacitatea de a livra soluții moderne și de viitor.

MILANO

Octombrie

Adresându-se celor care au deja studii de Licență/BA, acest curs intensiv de 5 luni oferă o abordare axată pe cercetare pentru a găsi soluțiile adecvate pentru interiorul spațiului respectiv sau locației. Participanții descoperă cum să interpreteze spațiul conform brief-ului de design sau identității de brand; învățând cum să fie la nivelul tendințelor pieței, învățând poziționarea businessului și strategii de marketing, luând în calcul 'starea' și atmosfera pe care o creează planul, aranjamentul, culoarea, luminile și accesoriile, și alegerea materialelor și țesăturilor.

 

Aceștia studiază cum designerii de succes imbină stilul contemporan cu nevoie practice și dorințele clienților luând în considerație și elemente noi în design, ca sunetul, mirosul, tactilul și bunăstarea. Prin analizarea perioadelor istorice esențiale în interioare, modă și artă, participantul își pune problema actualului și tradiționalului în design, lucrând la propria creativitate, gândind designul în parametrii contemporanului, și experimentând pentru a produce inovație și a genera soluții practice de design.

** Students who successfully complete the programmes taught in Milano will be awarded with an Istituto Marangoni diploma.

bottom of page