top of page

FINE JEWELLERY DESIGN

Milano ∙ London

Facebook_profile.jpg

Învață să realizezi colecții pentru industria de bijuterii internațională studiind ce înseamnă 'Made in Italy' și stilul respectiv. Acest curs de 15 luni (include placement) se adresează celor care vor să-și îmbunătățească aptitudinile în design la nivel profesional. Cursul îi pregătește pe participanți pentru ceea ce înseamnă industria de design, și îi formează pentru a deveni specialiști în designul și în realizarea de bijuterii moderne și de calitate, destinate industriei de lux. Cursul se adresează celor care au deja studii de nivel Licență/BA și au deja experiență în design pentru a putea studia aspecte ale structurii cursului ca ilustrație și desen tehnic, design experimental, realizarea unei colecții de bijuterii și dezvoltarea unui proiect.

MILANO

Octombrie

LONDON

Octombrie

A planifica si a realiza designul pentru o colecție de bijuterii necesită abilități creative împreună cu aptitudini avansate de cercetare, combinând aspecte ca istoria bijuteriilor de-a lungul timpului, înțelegerea amănunțită asupra gemologiei, natura metalelor și procesele de fabricație, alegerea de materiale potrivite și soluții inovative pentru designul final.

 

Prin colaborarea cu companii pe proiecte ale industriei, participanții au șansa să vadă cum se realizează o colecție de bijuterie modernă și de calitate într-un mediu real din punct de vedere comercial, și să câștige experiență ca practicant în domeniu. Aceștia învață cum să își ducă ideea de la stadiul de concept până în punctul final, analizând influența artizanatului italian, designul și stilul acestuia apreciate la nivel global. Pe durata proiectului, aceștia primesc feedback profesional și îndrumare de la companie. Toate etapele dezvoltării proiectului de design, de la desen tehnic și povești inspiraționale la prezentarea finală sunt sprijinite de aptitudinile de business specifice industriei de lux, incluzând aptitudini de marketing, cercetare de trend, comunicare vizuală, promovarea unei colecții de bijuterii, toate contribuind la o abordare profesionistă privind negocierea și prezentarea ideilor către companii sau noi clienți.

** Students who successfully complete the programmes taught in Milano and Firenze will be awarded with an Istituto Marangoni diploma.


 

**** Participants who successfully complete the programmes taught in English in London will be awarded with a BA (Hons) Degree by Manchester Metropolitan University-UK; BA (Hons) Degree (sandwich) is a four-year course which includes a 36-week placement. 120 credits points are available eachyear of study in order to gain an honours degree, obtaining 360 credits upon successful completion of the three year course. Participants on the four-year sandwich course will receive 120 practice credits for the additional year. All candidates should meet specific entry requirements (please check www2.mmu.ac.uk/international/ for international equivalents); for further details please do not hesitate to contact the information office at the chosen school.

bottom of page