top of page

DIGITAL GRAPHIC DESIGN (+18 ANI)

Facebook_profile.jpg

MILANO

4.100 €

LONDON

3.400 £

Acest curs oferă cunoștințele esențiale despre tehnicile de grafică digitală, și despre procesul necesar realizării de content grafic la nivel profesional, începând de la idee până la layout-ul final. Învățând să folosească software-ul Adobe Creative suite CC, participanții vor lucra la o serie de proiecte de grafică digitală. Cursul explorează lumea comunicării digitale analizând noi moduri de a folosi conținutul grafic, și evoluția activității editoriale în epoca digitalului.

 

În sectorul de comunicare unde conținutul digital este o fortă dominantă, designul grafic devine din ce în ce mai important. Abilitățile de design grafic sunt esențiale în profesiile noi care implică comunicarea online, și pentru alte oportunități de joburi.

 

Săptămâna 1

Prima săptămâna a cursului se ocupă cu aspectele de bază ale graficii digitale necesare dezvoltării și prezentării ideilor. Folosind Adobe Photoshop CC, participanții vor învăța tehnici de bază pentru proiectele lor. Adobe Photoshop cc este o unealtă pentru procesarea imaginilor, de la compoziție la selecție, export și printing. Pe lângă lecții practice despre tehnici de editare imagine, se adaugă și aspectele teoretice ce țin de fotografie, care vor explora impactul tehnologiei și new media în producția de imagini digitale.

Workshop: participanții vor alege o temă despre care vor creea un mood board de bază ajutându-se de diverse unelte.

 

Săptămâna 2

În a doua săptămână participantul va învăța despre uneltele practice și teoretice de folosire a graficii vectorale în contexte diferite de comunicare vizuală. Ca parte din abordarea spcifică designului, vor fi analizate câteva studii de caz, dându-le șansa participanților să înțeleagă legătura dintre tehnici de design, sinteză, stil grafic și coerență vizuală. Unelte folosite sunt programul Adobe Creative Suite CC, în special Illustrator, un software special pentru grafica vectorală și ilustrație.

Workshop: Participanții vor alege o temă și o vor reprezenta printr-un proiect de grafică vectorială elementară.

Săptămâna 3

A treia săptămână a cursului prezintă conceptele de bază practice și teoretice pentru înțelegerea principiilor designului de layout și a tipurilor de utilizare. În plus, participanții vor învăța să realizeze multipage layout, tipare, și ierarhie vizuală prin realizarea unui proiect editorial simplu. În paralel cu activitățile practice, vor avea loc și seminarii teoretice introductive despre web design, axându-se pe design UX și UI. Participanții se vor familiariza cu Adobe InDesign și vor învăța să lucreze în acest program profesional folosit în industria grafică.

Workshop: participanții vor realiza un proiect editorial e-book simplu.

bottom of page