top of page

INTERIOR & PRODUCT DESIGN (16-17 ANI)

Facebook_profile.jpg

MILANO

1.900 €

Acest curs scurt le arată participanților ambele fațete ale industriei designului: designul de interior și designul de produs.

 

Printr-o serie de lecții plăcute și captivante, participanții vor fi îndrumați să-și creeze propriile dcreații de design, de bază atât de interior cât și de produs, înțelegând procesul realizării designului începând de la cercetare până la dezvoltarea conceptului. Cursul scurt include vizite la evenimente culturale de design oferindu-le participanților posibilitatea să studieze și să se integreze în peisajul capitalei de design a lumii.

 

Designul de produs și cel de interior reprezintă chintesența 'italienescului'. La începutul săptămânii participanții vor face cunoștință cu cultura de design italiană pentru a înțelege mai bine care sunt aspectele esențiale definitorii ale acestuia în cadrul industriei. După asta, se vor familiariza cu domeniul designului de interior, cu elementele esențiale pentru ceea ce înseamnă designul de produs, și cu principalele tendințe ce apar odată cu renumitele târguri 'Săptămânile de Design' de la Milano. Pe parcursul săptămânii participanții vor fi învățați cum să abordeze un proiect simplu de design axându-se pe estetică, și pe ceea ce ține de 'bunăstare'. Aceștia vor studia un spațiu de locuit și vor aplica principii de design pentru a interpreta în stil propriu spațiul, alegând elementele de mobilier, materialele, țesăturile și culorile pentru a construi 'ambientul' spațiului respectiv.

 

Ca rezultat al experienței de a cunoaște atât lumea designului de interior cât și cea a designului de produs, participanții au șansa să realizeze o propunere de design de bază reușind să cunoască această lume a designului printr-o metodă distractivă de studiu, și să cunoască influența italienească asupra stilurilor și asupra cretivității din industria designului.

 

Cursurile pregătitoare de la Istituto Marangoni se axează pe dezvoltare personală și pe plăcerea cursantului, și sunt adresate celor care se gândesc la posibilitatea de a studia la nivel universitar. La acest nivel, nu există examene sau evaluări, cursurile sunt special făcute pentru toți cei care sunt interesați să studize designul și procesul creativ, de la nivelul de bază, până la elementele interesante și complexe ale meseriei. Nu este necesară experiența în design sau software-uri.

*Istituto Marangoni preparatory level courses focus on personal enrichment and enjoyment aimed at young of 16-17 years old. No prior technical or software skills are required.


 

** For students under 18, Parent/Guardian consent is required for acceptance onto the course.

bottom of page