top of page

PRODUCT DESIGN (+18 ANI)

Facebook_profile.jpg

MILANO

4.100 €

4.100 €

LONDON

3.400 £

Acest captivant curs scurt cercetează ce înseamnă domeniul designului contemporan. Stilul de viață al clientului de astăzi și cerințele acestuia înseamnă o cerere mare a pieței pentru produse care corespund unor funcții specifice, dar care sunt în același timp atrăgătoare din punct de vedere estetic și corespund contemporanului.

 

Cursul le oferă participanților șansa de a afla ce înseamnă designul de produs astăzi, și o perspectivă de ansambu a etapelor și a activitățiilor acestuia. Aceștia vor avea ocazia să înțeleagă întreg procesul realizării unui produs din stadiul de concept până la fabricație, prototip și marketing. Acest curs le permite participanților să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare transformării unei idei într-un produs.

 

Săptămâna 1

Milano este un centru internațional al designului și în fiecare an oamenii gravitează în jurul evenimentelor Salone del Mobile și Fuori Salone. Punctul de pornire al acestui curs pentru ca participanții să se familarizeze cu importanța pe care o are conceptul 'Made in Italy' și limbajul acestuia, va fi examinarea celor mai moderne produse prezente cu ocazia Săptămânii Designului de la Milano. Designul este un fenomen global și cursul, de asemenea, oferă participanților șansa să cunoască și alte tipuri de estetică de design care influențează peisajul contemporan de design. Participanții se familarizează cu ceea ce înseamnă designul internațional printr-o analiză critică a acestuia, pentru a putea să susțină o activitate profesională în domeniu, sau pentru simpla curiozitate de a afla despre cum trăiesc designerii de astăzi și despre munca acestora.

 

Săptămâna 2

Participanții vor face cunoștință cu etapele incipiente ale procesului de design, prin tehnici și metode practice folosite în cercetarea de design. Aceștia vor învăța cum să structureze și să analizeze un brief de design, să identifice nevoile utilizatorului, și să creeze o propunere pentru un produs. Participanții încep procesul creativ de design prin analizarea condițiilor și produselor deja existente, și care vor fi temelia pe care-și vor construi propriile concepte, și apoi vor trece la înțelegerea etapei de dezvoltare a produsului.

 

Săptămâna 3

Ultima săptămână este despre dezvoltarea și înțelegerea conceptului de design al produsului. Vor fi analizate etapele principale împlicate în procesul de design, criteriile de producție și evaluarea acestora. Acest lucru înseamnă o înțelegere profundă asupra numeroaselor strategii conceptuale care întrunesc criteriile produsului. Participanții vor putea, de asemenea să identifice tehnicile adecvate de fabricație și materialele corecte pentru propriile designuri.

*All lessons can be supplied with a translation service for Milano Fashion, Milano Design and Firenze schools only.

bottom of page