top of page

Milano ∙ Firenze ∙ Paris

Facebook_profile.jpg

FASHION DESIGN INTENSIVE

Desfășurându-se într-un timp restrâns, cursul intensiv de fashion design oferă conceptele esențiale, atât practice cât și teoretice pentru designul vestimentar și industria modei, analizând moda feminină, moda masculină și designul pentru accesorii, de asemenea, studiul materialelor de lucru, țesăturilor și cercetării necesare în realizarea proiectelor de design.

MILANO

Octombrie

26.360 €

FIRENZE

Octombrie

26.360 €

PARIS

Octombrie

26.360 €

Plecând de la tehnici de desen de mână și elementele de bază privind producția de materiale, cursantul progresează rapid către aspectele practice ale designului vestimentar, cum ar fi analiza țesăturilor, alcătuirea unui articol vestimentar și noțiuni fundamentale de fabricare și producție. Cursantul învață cum să se raporteze la concepte ca design și stil pentru a reuși să ducă la bun sfârșit procesul de cercetare creativă pe cont propriu, proces esențial în dezvoltarea inovației în idei, de asemenea înțelegerea tendințelor și cerințelor pieței sau cerințelor care corespund brief-ului clientului, sau ale unei imagini de brand. 

Designerii de modă de astăzi sunt, de asemenea, cei pentru care creativitatea înseamnă cercetare, o căutare permanentă a inspirației pentru noi idei în design.

Alături de abilitatea de a exprima idei prin ilustrații, cursantul învață despre noile tendințe, cercetează și analizează industria modei contemporane prin prisma propriilor experiențe, prin cultură, prin artă și design, ca principale surse de inspirație.

 

Cursantul de la Fashion Design Intensive Course e încurajat să-și dezvolte propriul limbaj vizual, manifestându-si stilul personal prin metode profesionale de prezentare, și prin portofoliul final de lucrări, inclusiv prin tehnici de bază în designul grafic și în comunicarea vizuală, aptitudini fundamentale în industria modei de astăzi și în industria de lux. Noțiunile principale despre cercetarea de piață sprijină ideile inovatoare în diverse conjuncturi culturale, iar analiza asupra trendurilor și abilitatea de a anticipa tendințe arată cum să fii în pas cu noile mișcări ale industriei de modă. Dobândind aptitudini esențiale în designul de modă, cursantul este pregătit să progreseze către industria designului de modă și a designului destinat industriei de lux.

bottom of page