top of page

Milano ∙ Firenze ∙ Paris

Facebook_profile.jpg

FASHION STYLING AND MULTIMEDIA INTENSIVE

Acest curs intensiv de fashion îi inițiază pe cursanți în conceptele atât tehnice cât și teoretice ce țin de fotografia de fashion, shooting, styling și imagine. Destinat celor care nu au mult timp la dispoziție, cursul se concentrează pe comunicarea vizuală, cercetând multiplele aspecte ale stylingului de modă, folosind imaginea ca să convingă, și ca o sursa de inspirație pentru a genera emoție.

MILANO

Octombrie

26.360 €FIRENZE

Octombrie

26.360 €

PARIS

Octombrie

26.360 €

Stilistul de fashion joacă rolul principal în succesul colecțiilor de modă, al brandurilor sau al produsului. Acesta știe să pună accentul pe stil și imagine, și să comunice folosing un amestec complex de referințe contemporane, culturale și estetice, ca să construiască o campanie captivantă, inovatoare și eficientă. Munca lui trebuie să fie atât strategică cât și creativă: să acorde o atenție deosebită contextului istoric și celui cultural al modei, ținând cont de tendințele curente și de ultimele descoperiri din industrie, și în același timp să respecte conceptul clientului sau identitatea brandului. În cadrul acestui curs, studentul se familiarizează cu traseele esențiale în crearea și dezvoltarea de shoot-uri fotografice profesioniste, învățând cum să interpreteze ultimele trand-uri de modă, prin lumini, accesorizare, postură, recuzită, traducând stilul in forme contemporane, prin aspectele tehnice și estetice ale fotografiei. 

Cursul intensiv Fashion Styling & Photography folosește tehnici de editare și editoriale pentru modă învățând studentul să folosească și să editeze material fotografic pentru propuneri de styling la nivel profesional.

 

Cercetarea în direcția îmbinării dintre modă, design și artă, adâncește cunoștințele participantului despre trenduri și estetica modernă din fashion. În același timp treatează subiecte ca elementele esențiale din istoria modei și imaginii, artă și vestimentație, construiește gândirea creativă, analizează stylingul prin prisma mai multor contexte și culturi, pentru a facilita realizarea de propuneri de imagine moderne și remarcabile.

bottom of page