top of page

Milano ∙ London

Facebook_profile.jpg

FOUNDATION YEAR

Acest curs pregătitor cu durata de un an îi pregătește pe cursanți pentru nivelul minim de cunoștinte necesar admiterii în cadrul oricăruia dintre cursurile creative de trei ani. Cei care vor urma acest curs vor fi provocați să-și îmbunătățească propriul simț critic, își vor dezvolta aptitudinile, și vor fi ghidați să-și identifice propriilor pasiuni. Învățatul propriu-zis constă în realizarea de proiecte creative și acumularea de tehnici eficiente, caracteristice fiecarei specializări din domeniul modei, desenului si designului.

MILANO

Octombrie

17.500 €

LONDON

Octombrie

16.540 £

Cursanții vor atinge un nivel solid de cunoștințe, se vor familiariza cu sistemul de lucru al Istituto Marangoni, și cu modul intens de învățare necesar pentru a urma cu succes unul din cursurile full time de trei ani. Cursul presupune aprofundarea principiilor si tehnicilor folosite în cercetarea proiectelor de modă, design sau desen și de asemenea examinarea materialelor folosite în respectiva specializare. Metode folosite in diverse tipuri de media, cusut și decupaj, cercetare creativă, design digital, arte vizuale, sunt considerate discipline importante cărora li se acordă o atenție deosebită.

 

Cursul cuprinde și dezvoltarea abilităților de prezentare, introducere în istoria modei, desenului și designului, și analiza industriei de modă, a celei de lux, și a industriei creative. Accentul se pune pe dezvoltarea propriei capacități de exprimare creativă și pe gândirea conceptuală, abilități pe care cursantul le va perfecta ulterior în cadrul cursului de licență pentru care va opta. Disciplina academică de bază este considerată cea mai importantă și este sprijinită de comunicarea în limba engleză, concentrându-se pe capacitatea de comunicare a propriilor idei atât oral cât și în formă scrisă.

 

Finalizând cu un portofoliu de lucrări, cursantul are cunoștințele necesare și informațiile de care are nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la ce curs de trei ani i se potrivește cel mai bine, bazat pe calitățile, pasiunile si înclinațile acestuia. Cursantul de asemenea beneficiază de un nivel de bază solid pentru a se înscrie la cursurile lungi de licență de trei ani.

bottom of page