top of page

FASHION BUYING AND MERCHANDISING SEMESTER

Milano ∙ Paris

Facebook_profile.jpg

Meseria în cadrul Fashion Buying & Merchandising înseamnă a avea un instinct în anticiparea a ceea ce va fi la modă, mereu în căutarea următorului trend important, în echilibru cu ceea ce înseamnă clasic, fashion buyerul este cel care decide ce anume se găsește în magazine și pe piață. Acesta plănuiește achiziția, stabilește produsul cel mai bun și combinațiile potrivite, și de asemenea, satisface cerințele și gusturile clientului.

MILANO

Octombrie

PARIS

Octombrie

LONDON

Octombrie

Fashion buyer-ul este unul dintre pionii principali ai industriei de vânzare de modă, și reprezintă o ramură extrem de importantă în orice business de succes din modă. Clasându-se în categoria studiilor post licență, studentul se profesionalizează în strategii esențiale ale buyingul profesional și merchandising, lărgindu-și cunoștințele și aptitudinile manageriale, studiind stock mixuri, metode principale de import / export, strategie de prețuri, și profitabilitate în produsul de modă. Cursul intensiv de 5 luni de Fashion Buying & Merchandising îi dă studentului oportunitatea specializării în sectorul de vânzare și distribuție de modă, fie pentru a-și îmbunătăți aptitudinile sau să se reoreienteze profesional, fie pentru a avea șansa de a studia în străinătate având la dispoziție o perioadă limitată de timp.

 

Studiile includ tehnici de buying profesionale axate pe cum să satisfacă nevoile și dorințele consumatorului pe diferite niveluri ale pieței. Cursantul analizează rețeaua de vânzare, trade fair-uri, showuri ready-to-wear și couture, rolul și responsabilitatea unui fashion buyer, buying-ul contemporan, metode de producție și tehnici de vânzare. Cursul îmbină perfect aptitudini de buying profesional cu tehnici de merchandising pentru a atinge obiective profitabile, explorând relația dintre buying, anticiparea tendințelor, planificare de sezon, marketing și vânzări. În urma unei perioade intense de studiu, studentul va învăța noțiuni esențiale de strategie în vederea dezvoltării propriei afaceri și de asemenea, va căpăta aptitudinile necesare realizării unei cariere în industrie ca fashion buyer profesionist și expert in merchandising.

bottom of page