top of page

LUXURY ACCESSORIES DESIGN AND MANAGEMENT

Firenze ∙ London

Facebook_profile.jpg

Industria de accesorii de lux a evoluat de la rolul mărunt de add-on pe care-l juca într-o colecție, până la statutul înalt pe care-l are astăzi: transformând genți, pantofi, curele, mici bunuri din piele în obiecte fashion faimoase, destinate înfrumusețării, businessul de modă recunoscând această înfrumusețare, și faima a accesoriilor 'Made in Italy'. Alăturând creativitatea cu lumea business-ului, acest curs pregătește studentul pentru a corespunde unui profil extrem de cerut pe partea de design și management de produs.

FIRENZE

Octombrie

LONDON

Octombrie

Cursul de 15 luni (include placement) se adresează celor care au deja studii de licență în domeniul modei, designului sau domenii aproapiate, sau pot dovedi experiență de lucru în domeniu, și doresc să-și lărgească cunoștințele în designul pentru accesorii, în planning și management, acordând o atenție deosebită măiestriei italienești și stilului italienesc admirat și recunoscut în toată lumea. 

Brandurile de lux italienești, și generații de artizani extrem de iscusiți lucrează neîncetat să pastreze și să sprijine numele 'Made in Italy', recunoscut global pentru excelența tehnicilor folosite în calitate și producție. Studentul analizează producția pe plan local, dar și pe cea italienească, exemplară în ceea ce privește materialele și tehnicile folosite în producție, și învață cum să îmbine cu succes designul și aspectele practice ale unui obiect, cu estetica sofisticată; vizitele organizate la companii oferă experiență de primă mână în producția de design și accesorii.

 

Studentul învață cum să creeze și să producă colecții în cadrul conceptului de lux decorativ. Acest curs treatează subiecte ca cercetarea accesoriilor de lux și influența acestora asupra modei contemporane privind conceptele de stil, tehnici de producție, teme curente, privind sustenabilitatea, manufactura contemporană, tehnologia modernă, folosirea a noi modele de business și folosirea de noi materiale. Competițiile din industrie și proiectele în colaborare cu companii, oferă perspectiva lucrului real în industria de business, alături de tehnici de producție și studiul naturii intersezoniere a produselor tip accesorii, coordonând o colecție și punând laolaltă diverse piese cum ar fi: genți, poșete, pantofi și accesorii mici.

 

Studentul primește feedback profesionist și îndrumare din partea școlii, și din partea profesioniștilor din industrie. Succesul unei dizertații, experiența de lucru, și o colecție personală de accesorii, toate acestea laolaltă se realizează printr-o combinație de strategii de cercetare, creativitate, aptitudini avansate de design, și planificare business. Acest curs oferă aptitudinile necesare și cunoștințele necesare pentru a realiza propuneri de design de viitor pentru piața de lux de vârf.

bottom of page