top of page

Starts in London

FASHION & THE CITIES (+16 ANI)

Facebook_profile.jpg

EUROPE

24 Jun ▸ 12 Jul

5.700 £

+ FIRENZE

24 Jun ▸ 19 Jul

7.200 £

+ MIAMI

24 Jun ▸ 19 Jul

8.400 £

Călătorește și gustă din capitalele principale ale businessului de modă. Această unică experiență îi oferă participantului o perspectivă internațională în ceea ce privește abordarea și creativitatea europeană în bussinesul de modă. Diversitatea culturală a capitalelor de modă face ca fiecare oraș să-și aibă propriile caracteristici cu privire la industria globală de modă.

 

Diversitatea culturală și influențele istorice combinate cu trendurile noului consumator și cu noile piețe, dă fiecărui oraș o poziție diferită pe piața globală de modă și propriile avantaje; Londra pe partea de design concept și inspirație, Paris pe business, Milano pe styling, si o săptămână opțională în Florența pe partea de vestimentație masculină, modă și artă. In Miami SUA, investigarea fenomenului street style, leisurewear și lux. În fiecare oraș participantul va avea ocazia să realizeze un proiect într-un anumit subiect de specialitate. Pe durata cursului oportunitățiile de a vizita showurile recunoscute internațional și expozițiile, sunt oferite atunci când este posibil.

Fashion & The Cities Europe > 24/06/2019 - 12/07/2019

Taxa de studii și cazare în cameră twin £ 5.700*

 

Fashion & The Cities Europe > Opțional Florența > 24/06/2019 - 19/07/2019

Taxa de studii și cazare în cameră twin £ 7.200*

 

Fashion & the cities USA > 24/06/2019 - 19/07/2019

pachet complet £ 8.400*

*The Fashion & The cities -pachet complet- include zboruri sau trenuri între Londra și Paris și între Paris și Milano, și/sau trenul (doar dus) între Milano și Florența, și/sau zborul între Milano și Miami (doar dus) plus transfer către centrul orașului. Zborurile sunt în date fixe, cu companiile de zbor selecționate și vor fi comunicate de către biroul de admiteri la momentul înscrierii. Începutul cursului va avea loc la Londra. Plata pentru Fashion & The Cities trebuie făcută la Istituto Marangoni Londra. Ultima zi pentru înscrierea la cursurile 'Fashion & The Cities este 06/06/2019. Studenții internaționali care vor să urmeze cursul The Fashion & The Cities trebuie să aibă viză de turist validă pentru a intra în Regatul Unit, Frața, Italia și Statele Unite ale Americii.

bottom of page