top of page

Milano ∙ Firenze ∙ London

FASHION DESIGN (16 - 17 ANI)

Facebook_profile.jpg

MILANO

17 Jun ▸ 21 Jun

15 Jul ▸ 19 Jul

1.900 €

1.900 €

FIRENZE

17 Jun ▸ 21 Jun

15 Jul ▸ 19 Jul

1.900 €

1.900 €

LONDON

5 Aug ▸ 9 Aug

1.550 £

Viitorul tău este în Fashion Design? La acest curs creativ de design, participantul are șansa să-și facă propriile proiecte de design de modă, și de asemenea să înțeleagă din interior fantastica lume a designerului de modă și ritmul alert al acestei lumi.

 

Participantul își va transpune ideile reale pe foaie și va creea o serie de proiecte design simple care vor reflecta propriul său stil și fler în design. Printr-o serie de lecții distractive și captivante și workshop-uri creative, cursul tratează aspectele esențiale ale realizării unei 'colecții de fashion design', și munca de cercetare privind tendințele și stilul, care are rolul de stimul al creativității în procesul de fashion design.

 

Pe durata săptămânii, participantul face cunoștință cu noțiuni de bază în design și tehnici de ilustrație în modă, menite să arate texturile, materialele și formele. Acesta studiază trendurile și stilurile esențiale în industria de modă și începe să înțeleagă cum anume creează designerii un look sau o imagine de modă completă. Workshopurile practice de lucru tratează subiecte ca: țesături și materiale, demonstrând importanța selecției materialelor, gestionarea și coordonarea realizării unei colecții de modă de succes. În ceea ce privește materialele, cursantul învață să se joace cu culori, să redea starea corectă în desenele proprii și în designul propriu, și învață aptitudini esențiale de cercetare ca să-și dezvolte propriile idei creative. Cursul se axează pe ilustrația de mână, un factor extrem de important în viața oricărui designer de modă, lecții care includ tehnici de design 3D în ritmul rapid al industriei de modă de astăzi. Pe durata săptămânii participantul va avea ocazia să realizeze propriul proiect de design de modă - terminând astfel o săptămână distractivă și aparte de descoperire a talentului artistic.

 

Cursurile de nivel pregătitor de la Istituto Marangoni se axează pe dezvoltare personală și entuziasm, este adresat tinerilor și celor care se gândesc la posibilitatea de a studia la nivel universitar. La acest nivel de studii nu există examene sau criterii care trebuie întrunite.

 

Cursul este croit pentru oricine este interesat să învețe despre design și despre procesul creativ, începând de la bază până la unele dintre aspectele interesante și complexe. Cursul nu necesită experiență anterioară în design sau software-uri.

*Istituto Marangoni preparatory level courses focus on personal enrichment and enjoyment aimed at young of 16-17 years old. No prior technical or software skills are required.


 

** For students under 18, Parent/Guardian consent is required for acceptance onto the course.

bottom of page