top of page

Miami

FASHION PHOTOGRAPHY (+18 ANI)

Facebook_profile.jpg

MIAMI

11 Mar ▸ 29 Mar

29 Apr ▸ 17 May

10 Jun ▸ 28 Jun

22 Jul ▸ 9 Aug

16 Sep ▸ 4 Oct

28 Oct ▸ 15 Nov

18 Nov ▸ 6 Dec

5.000 $

5.000 $

5.000 $

5.000 $

5.000 $

5.000 $

5.000 $

Acest curs oferă o introducere a elementelor de bază în fotografia de modă*. Cursantul va afla despre cum a apărut fotografia de modă și cum a evoluat începând din perioada 1950. Fotografierea unui trup, analiza tuturor pieselor care alcătuiesc un look, înțelegerea a ceea ce definește stilul și cum poate fi folosit, sunt aspecte pe care participantul le va aborda în procesul de cunoaștere a tehnicilor de fotografie digitală, prin shootinguri în interior sau exterior, retușare și editare de imagini dupa standardul din industria de modă. Scopul acestui curs ca participantul să realizeze un book fotografic de modă.

 

Săptămâna 1

Familiarizarea cu tehnicile de fotografie digitală va fi punctul de pornire al acestui curs. Acest proces va fi axat pe tehnici de fotografie și echipament fotografic în studio. Participantul va învăța despre trecutul, prezentul și viitorul tendințelor fotografiei de modă pentru a înțelege contextul acestei meserii. Accesul la uneltele potrivite (cărți, articole, reviste, internet, street style etc.) și explorarea acestora, sunt procesele esențiale pentru dezvoltarea ideilor creative. Obiectivul acestei prime săptămâni este contactul cu fotografia de modă și testarea aptitudinilor prin fotografierea a ceea ce reprezintă lookuri interesante de modă pe străzile din Miami.

 

Săptămâna 2

Participantul face cunoștință cu aspectele fundamentale ale stylingului de modă, analizând ce înseamnă un anumit stil, conceptul acestuia și elementele vizuale, și cu analiza asupra anticipării tendințelor în modă și lux. Acesta de asemenea se va familiariza cu bloggingul de modă; considerat astăzi una dintre uneltele cele mai importante de comunicare contemporană în ceea ce privește stilul, prin intermediul fotografiei. Exerciții practice de fotografie de stradă și analiza asupra tendințelor, împreună cu aspectele grafice de layout editorial, vor contribui la procesul de comunicare al unui concept anume de styling.

 

Săptămâna 3

Participantul va avea șansa să pună în aplicare propriul proiect fotografic de styling. Munca celor două săptămâni anterioare va culmina cu prezentarea unui mood board care transmite conceptul de modă și dezvoltarea unei idei prin imagini fotografice. Folosind tehnici de bază în retușare și editare, participantul va fi sprijinit să-și prezinte munca într-un book foto de fashion.

bottom of page