top of page

Milano ∙ Firenze ∙ Paris ∙ London

STYLE YOURSELF: MY FASHION PROFILE (16 - 17 ANI)

Facebook_profile.jpg

MILANO

24 Jun ▸ 12 Jul

5.900 €

LONDON

24 Jun ▸ 12 Jul

4.600 £

FIRENZE

24 Jun ▸ 12 Jul

15 Jul ▸ 2 Aug

5.900 €

5.900 €

PARIS

24 Jun ▸ 12 Jul

4.100 €

cazarea nu

este inclusă

Restyle: arată-ți și afirmă-ți propriul stil de modă unic printr-o călătorie de fashion în lumea reală a imaginii.

Pentru bloggeri cu potențial sau pentru cei care vor pur și simplu să descopere sau să-și evidențieze propriul look, acest curs oferă o incursiune în lumea unora dintre elementele practice ale profesiei de fashion stylist pentru a arăta bine, pentru a identifica stiluri de efect și în final, pentru a-și exprima propria imagine sau look într-un mod estetic și de succes.

Plecând de la noțiunile esențiale în styling cursantul este stimulat să facă o călătorie personală în căutarea propriului stil, construindu-și un look și un profil personal. Elemente de bază din șifonier, stil personal, vânarea de street-style și noi tendințe, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care participantul le studiază la acest curs. Acesta va mai învăța ce anume se află în spatele camerelor din editorialele de modă și  în spatele proiectelor de styling ale celebrităților, va învăța puterea pe care stylingul o are asupra tuturor aspectelor vieții noastre, inclusiv în muzică, film și televiziune, acestea fiind doar câteva dintre ele.

Începând cu propriul șifonier împreună cu cercetarea în privința stilului, cursantul înțelege noțiuni esențiale ale industriei ca de exemplu 'cool-hunting' ; învață să devină conștient de tendințe și să-și îmbunătățească propriile aptitudini creative privind stilul. Împreună cu tehnici de bază în Photoshop si abilități în InDesign, cursantul învață cum să realizeze un foto shooting real, și să-și vadă roadele propriei imaginații și creativități in imagini destinate comunicării, folosite atât în reviste de modă de top cât și în activități de promovare online pentru brandurilor de lux. Pe durata cursului de 3 săptămâni participantul are ocazia să-și creeze și să-și dezvolte cu adevărat propriul stil, să-și producă propriul caiet de 'lookuri'- o călătorie personală plină de entuziasm către conceptul de stil.

Cursurile de nivel pregătitor de la Istituto Marangoni se axează pe dezvoltare personală și entuziasm, este adresat tinerilor și celor care se gândesc la posibilitatea de a studia la nivel universitar. La acest nivel de studii nu există examene sau criterii care trebuie întrunite.

Cursul este croit pentru oricine este interesat să învețe despre design și despre procesul creativ, începând de la bază până la unele dintre aspectele interesante și complexe. Cursul nu necesită experiență anterioară în design sau software-uri.

*Istituto Marangoni preparatory level courses focus on personal enrichment and enjoyment aimed at young of 16-17 years old. No prior technical or software skills are required.


 

** For students under 18, Parent/Guardian consent is required for acceptance onto the course.

bottom of page