top of page

Milano ∙ London

STYLING PHOTOGRAPHY FOR SOCIAL MEDIA (16 - 17 ANI)

Facebook_profile.jpg

MILANO

24 Jun ▸ 12 Jul

5.900 €

LONDON

24 Jun ▸ 12 Jul

4.600 £

Imagini individuale, stil, și în final, personalitate, sunt elementele larg afișate și promovate în pozele pe care le postăm fără întrerupere pe rețelele de socializare.

 

În bloguri personale și profiluri online este important ca tehnicile fotografice privind calitatea și personalizarea să fie aduse la un nivel performant, pentru oricine este interesat de modă, lux și industriile creative. Acest curs distractiv îi oferă participantului oportunitatea unică de a învăța și a experimenta tehnici de bază privind fotografia profesionistă, și în același timp să-și descopere punctele forte în propriul stil, fler artistic și talent. Înțelegând noțiunile esențiale în fotografie și editare, participantul va deveni conștient de ce anume 'transmite' de fapt despre el însuși în lumea online, și va deveni capabil să se promoveze pe sine în mod profesionist.

 

Pe durata celor 3 săptămâni, participantul se va familiariza cu diferite tehnici digitale de fotografie și shootinguri în exterior, aptitudini esențiale în retușarea de fotografii și editare a imaginilor, și de asemenea, i se va oferi șansa să realizeze un book fotografic cu munca lui. Scopul acestui curs constă în descoperirea relației dintre lumea fotografiei și stilul individual în modă.

 

Participantul este încurajat să experimenteze stiluri și imagini și să fie creativ, dar învață de asemenea să gândească fiecare proiect cu un scop estetic precis sau cu 'motivație' - de exemplu fiecare fotografie spune o poveste sau transmite un stil. Prin metode distractive și exploratoare de studiu, cursantul are șansa să-și perfecționeze tehnicile și aptitudinile creative în fotografie și să-și dezvolte propriul stil, portofoliu sau profil online printr-o abordare profesionistă, convingătoare, inovație în abordarea layout-ului, compoziție și stil.

 

Cursurile de nivel pregătitor de la Istituto Marangoni se axează pe dezvoltare personală și entuziasm, este adresat tinerilor și celor care se gândesc la posibilitatea de a studia la nivel universitar. La acest nivel de studii nu există examene sau criterii care trebuie întrunite. Cursul este croit pentru oricine este interesat să învețe despre design și despre procesul creativ, începând de la bază până la unele dintre aspectele interesante și complexe. Cursul nu necesită experiență anterioară în design sau în software-uri. Participantul care nu a împlinit încă vârsta de 18 ani are nevoie de consimțământul părintelui/tutorelui pentru a fi acceptat la acest curs.

*Istituto Marangoni preparatory level courses focus on personal enrichment and enjoyment aimed at young of 16-17 years old. No prior technical or software skills are required.


 

** For students under 18, Parent/Guardian consent is required for acceptance onto the course.

bottom of page