top of page

Milano ∙ Firenze ∙ London

T-SHIRT DESIGN: AN ARTWORK (16 - 17 ANI)

Facebook_profile.jpg

MILANO

24 Jun ▸ 12 Jul

5.900 €

FIRENZE

24 Jun ▸ 12 Jul

15 Jul ▸ 2 Aug

5.900 €

5.900 €

LONDON

5 Aug ▸ 23 Aug

4.600 £

Designul de tricouri este una din multele aptitudini esențiale în designul de modă. Descoperind 'partea distractivă' și entuziasmul acestei meserii, contribuie la dorința studentului de a experimenta și de a-și descoperi rapid propriul talent și fler artistic. Acest curs, de asemenea, investighează factorii generatori de succes în creația artistică, și cum branduri și indivizi au pornit în a produce colecții de tricouri faimoase și premiate.

 

Cursul de 3 săptămâni specializat pe designul de tricouri începe cu tehnicile de bază ale ilustratului de mână, învățându-l pe cursant să cerceteze și să găsească resurse creative pentru a-și creea propriile mood board-uri și propriul caiet de sketch-uri.

Mai departe, procesul de design evoluează către metode de îmbunătățire axându-se pe detalii, pe finisajul materialului, imprimeuri repetitive, pe imagini abstracte si pe elementele pro și contra realizării de colecții singulare.

 

Prin principiile de bază ale software-ului Adobe Illustrator, participantul face cunoștință cu lumea captivantă a designului digital în raport cu realizarea manuală, înțelegând ce anume definește un design bun al tricourilor. Acesta face cunoștință și cu poveștile din spatele unora dintre cele mai faimoase creații de design din trecut.

Un designer de tricouri de succes trebuie să fie atent la materialele pe care imprimă; de exemplu folosirea de bumbac sau de amestecuri, dificultățile de producție privind procesul de printare, să ia în calcul culori, design, mărime și eventualele restricții de buget. Pe durata celor trei săptămâni cursantul are ocazia să-și dezvolte propriile aptitudini de design, și aptitudini creative pentru a realiza o colecție proprie de tricouri gata de producție.

 

Cursurile de nivel pregătitor de la Istituto Marangoni se axează pe îmbunătățire personală și pe entuziasm, este adresat tinerilor și celor care se gândesc la posibilitatea de a studia la nivel universitar. La acest nivel de studii nu există examene sau criterii care trebuie întrunite. Cursul este croit pentru oricine este interesat să învețe despre design și despre procesul creativ, începând de la bază până la unele dintre aspectele interesante și complexe. Cursul nu necesită experiență anterioară în design sau software-uri.

*Istituto Marangoni preparatory level courses focus on personal enrichment and enjoyment aimed at young of 16-17 years old. No prior technical or software skills are required.


 

** For students under 18, Parent/Guardian consent is required for acceptance onto the course.

bottom of page