top of page

CURSURI DE ARTĂ

Cursurile oferite de Școala de Modă și Artă dezvoltă numeroase trasee destinate lumii artei, inclusiv istoria artelor, managementul artei și arte vizuale și multimedia. Se împart în categoriile programe universitare, programe postuniversitate și cursuri scurte. 

PROGRAME UNIVERSITARE
Art undergraduate

CURSURI DE TREI ANI

Aceste programe sunt gândite pentru studenți care vor să intre în domeniile artei. Oferă o educație completă la nivel universitar și permit studenților să își însușească toate cunoștiințele și deprinderile necesare pentru a practica în domeniul ales.

Firenze

Firenze

PROGRAME POSTUNIVERSITARE
Art postgraduate

CURSURI ȘI PROGRAME DE MASTER*

Aceste cursuri full-time de nivel postuniversitar sunt programe foarte specializate, destinate îmbogățirii cunoștințelor studenților în domeniile artei. Sunt concepute pentru cei care deja au acumulat aptitudini specifice la nivel universitar, sau profesioniștilor din industrie care doresc să își îmbunătățească pregătirea într-un animit domeniu. 

Studenții care termină cu succes programele Școlii din Florența vor primi un certificat Istituto Marangoni. 

SHORT.jpg
CURSURI SCURTE

CURSURI DE 3 SĂPTĂMÂNI

Participanții din toată lumea sunt mereu surprinși de progresul pe care îl fac după numai câteva săptămâni. Ținute în unul din cele mai frumoase orașe ale lumii, Florența, cursurile oferă ocazia de a experimenta, într-un timp scurt, lumea artei. 

Firenze

bottom of page