top of page

CURSURI DE DESIGN

Școala de Design oferă numeroase cursuri în domeniile designului interior, industrial și vizual, pentru a răspunde nevoilor variate ale candidaților. Se împart în categoriile programe universitare, programe postuniversitate și cursuri scurte. 

PROGRAME UNIVERSITARE
Design undergraduate

CURSURI DE UN AN

Aceste programe sintetizează esența cursurilor de trei ani, acoperind aspecte tehnice și teoretice legate de design vestimentar, stilism și management, fiind special concepute pentru cei cu timp limitat la dispoziție. Nu sunt necesare studii anterioare sau experiență în domeniu. 

CURSURI DE TREI ANI. CICLU DE LICENȚĂ

Aceste programe de licență sunt gândite pentru studenți care vor să intre în domeniile designului și managementului. Oferă o educație completă la nivel universitar și permit studenților să își însușească toate cunoștiințele și deprinderile necesare pentru a practica în domeniul ales.

Milano ∙ Firenze ∙ London

Milano ∙ London

London

PROGRAME POSTUNIVERSITARE
Design postgraduate

CURSURI ȘI PROGRAME DE MASTER

Aceste cursuri full-time de nivel postuniversitar sunt programe foarte specializate, destinate îmbogățirii cunoștințelor studenților în domeniile designului. Sunt concepute pentru cei care deja au acumulat aptitudini specifice la nivel universitar, sau profesioniștilor din industrie care doresc să își îmbunătățească pregătirea într-un anumit domeniu. 

CURSURI SCURTE
Design short

CURSURI DE 2 SAU 3 SĂPTĂMÂNI

Participanții din toată lumea sunt mereu surprinși de progresul pe care îl fac după numai câteva săptămâni. Oferind două opțiuni de orașe, Milano și Londra, cursurile oferă ocazia de a experimenta, într-un timp scurt, întreaga lume a designului. 

bottom of page