top of page

CURSURI DE MODĂ

Școala de modă oferă o varietate de cursuri în domeniile designului vestimentar, stilismului și managementului, la nivel universitar sau postuniversitar, precum și pregătire de scurtă durată. 

PROGRAME UNIVERSITARE
Fashion Undergraduate

CURSURI DE UN AN

Aceste programe sintetizează esența cursurilor de trei ani, acoperind aspecte tehnice și teoretice legate de design vestimentar, stilism și management, fiind special concepute pentru cei cu timp limitat la dispoziție. Nu sunt necesare studii anterioare sau experiență în domeniu. 

CURSURI DE TREI ANI. CICLU DE LICENȚĂ

Aceste programe de licență sunt gândite pentru studenți care vor să intre în domeniile designului vestimentar, stilismului și managementului. Oferă o educație completă la nivel universitar și permit studenților să își însușească toate cunoștiințele și deprinderile necesare pentru a practica în domeniul ales.

Milano ∙ Firenze ∙ Paris ∙ London

Milano ∙ Firenze ∙ London

Milano ∙ Firenze ∙ Paris ∙ London

Milano ∙ Firenze ∙ Paris ∙ London

London

Milano ∙ London

PROGRAME POSTUNIVERSITARE
Fashion postgraduate

CURSURI ȘI PROGRAME DE MASTER

Aceste cursuri full-time de nivel postuniversitar sunt programe foarte specializate, destinate îmbogățirii cunoștințelor studenților domeniul industriei modei, luxului creativității. Sunt concepute pentru cei care deja au acumulat aptitudini specifice la nivel universitar, sau profesioniștilor din industrie care doresc să își îmbunătățească pregătirea îintr-un anumit domeniu al modei, stilismului sau managementului. 

Fashion executive masters

Milano ∙ Paris ∙ London

Milano ∙ Firenze

Milano ∙ Firenze ∙ Paris ∙ London

Milano ∙ Firenze ∙ Paris ∙ London

Milano ∙ Firenze ∙ Paris ∙ London ∙ Miami

Milano ∙ Paris ∙ London

Milano ∙ Firenze

Executive shorts
CURSURI SCURTE
Fashion Short courses

CURSURI SCURTE (1, 2 SAU 3 SĂPTĂMÂNI)

bottom of page